miercuri, 7 octombrie 2009

Cred ca ar trebui sa va reuniti cu totii intr-o scoala a vedetelor

concurentii care ati fost la gala .Ce ziceti ? Astept parerile voastre pe YM : iasievents
Bineinteles ca acest lucru nu se face usor de vreme ce , cu siguranta , fiecare dintre voi este implicat in proiectele lui personale .
Daca cineva din show-bizul mare citeste aceste randuri vreau sa-l asigur ca daca va incerca sa adune acesti tineri foarte talentati intr-o Scoala a vedetelor , asa cum a facut Titus Munteanu in 1995 la TVR 1 , va avea mari sanse sa se bucure de faima si succes cu ei .
Marele avantaj al acestui grup compact de cantareti este ca ei pot acoperi intregul timp al unui spectacol ,lumea savurand si diversitatea acestui melanj de talente .Este ca un cos de fructe sau o salata de legume in care gasesti tot ce ai nevoie . Un mar sau o nuca nu au frumusetea si consistenta unui cos de fructe in care acel mar sau nuca constituie doar o parte din "decor " . O ceapa sau o rosie mancata separat nu are gustul , aspectul si savoarea unei salate .

Tot aici vreau sa public propunerile pentru denumirea acestei trupe .
Propuneri :
Fantastic Band
Watch Us
Number One Group
All For Music
All in One
Ideea de grupare a mai multor artisti ,uniti de aceleasi scopuri comune este veche de cand lumea in arte in general . Noi am avut Cenaclul Flacara care a fost un adevarat fenomen prin forta , amploarea si consistenta sa :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu