duminică, 6 septembrie 2009

Sambata 19 septembrie avem preselectia pt gala de a doua zi ! Intrarea este libera !

Sambata 12 septembrie a fost ultimul show de karaoke obisnuit din lunga serie Karaoke Show la Ateneu de vara asta !
Sambata 5 septembrie a fost cel mai bun karaoke show din seria acestei veri .Concurentele (numai fete ), una mai buna ca cealalta , au cantat la superlativ cele 2 ore de program . Deja ma gandesc ca ar trebui sa fac un desfasurator riguros ca nu cumva una (sau unu ) sa cante mai mult si alta mai putin . Important este ca se canta bine la Ateneu , asa ca nu lipsiti de la acest eveniment ! Calitatea a sosit in sfarsit la Karaoke -Show asa ca aveti ce vedea (sau , mai bine zis ,auzi) .Se merita din plin "sacrificarea " unei seri de sambata .Este o experienta foarte interesanta acest karaoke din doua motive : 1 . pt ca auzi si vezi piese diverse 2 .auzi si vezi concurenti diferiti .Acest melanj de piese si cantareti creeaza spectacolul . Se canta 100% live !
Doua dintre cantaretele de sambata au cantat chiar la Festivalul Mamaia , ceea ce nu poate decat sa ne onoreze prezenta lor si la Ateneu . Iata-le :






Sambata 29 august am avut bucuria sa cantam asa cum ii sta bine unei seri de karaoke .Sper ca in urmatoarele sambete sa continuam " antrenamentul " pentru marea gala de pe 20 septembrie unde cei mai buni karaokisti isi vor etala talentul .

Sambata 22 august am avut invitati copiii de la clubul de dans "Studio Dance " . Toti copiii erau de la Scoala 10 din Iasi .S-a cantat destul de putin dat fiind ca nu am avut de data aceasta un grup compact de karaokisti .Parintii copiilor dansatori si copiii insisi au fost foarte retinuti sa incerce sa cante ceva de aceea nici nu am insistat prea tare .

Sambata 15 august un show destul de bun . Un grup compact de studenti au cantat mult si destul de bine .

Sambata 8 august un karaoke destul de reusit la Ateneu . S-au cantat cantece diverse printre care amintesc : What's up , L'italiano , Bucurati-va prieteni , Joaca omule si bea , Drumurile noastre , Vanare de vant , Ce seara minunata , Antonela , Let it be , Knockin' on heavens door etc Tiberiu Teodor ne-a impresionat cu cantecele sale proprii la chitara . Doina Ciubotaru a cantat Copacii fara padure , in memoriam Tatiana Stepa , Dumnezeu sa o odihneasca . Vocea Tatianei Stepa a rasunat in sala Ateneului Tatarasi din Iasi cu piesa Totusi iubirea , inregistrare live de la cenaclu pe care o gasiti aici . "Cantec soptit " si "Colindul gutuii " au conturat momentul folk cantat live la chitari acustice . Sper ca la spectacolele urmatoare vor participa cat mai multi iubitori ai muzicii si poeziei .Va astept cu mare interes .Nu ezitati sa ma contactati si personal la numarul de telefon 0742770244 pt orice intrebare sau nelamurire .Teodor Munteanu .9 august 2009 .

Showul de sambata 1 august a fost de asemeanea un succes prin participarea unei folkiste a Iasului , Doina Ciubotaru , care ne-a incantat cu piese de la Cenaclul Flacara .De asemeanea solistul de muzica populara Vasile Iftimie aproape ca a ridicat sala in picioare .Tinerele soliste de la Liceul de Arta Teodora Ciubotaru , Diana si Madalina au fost si ele prezente , semn ca incepe sa se inchege echipa . Vreau sa multumesc si profesoarei de religie Fulvia Horobet si sotului ei , Adrian Chiorescu , inginer de sistem de la cabinetul de informatica , ambii lucrand la Scoala Elena Cuza , Iasi pentru faptul ca participa activ la spectacolele noastre . La un moment dat Fulvia si cu Doina Ciubotaru au cantat impreuna foarte bine piesa " Doua fantani " a grupului Partaj .

Showul de sambata 25 iulie a fost un succes datorita participarii extraordinare a dnei prof . Mihaela Garlea impreuna cu proaspat " intratele " de La Liceul de Arta Octav Bancila la clasa , nou infiintata de anul acesta , de jazz si muzica usoara ! Colegele fostilor mei elevi , Diana Prepelita ,Mihai Emilian Nechifor si Martiniana Antonie , au cantat sambata pe scena Ateneului Tatarasi si le astept cu mare interes si nerabdare si in urmatoarele sambate sa ne dovedeasca ca merita pe deplin sa urmeze acest profil pe care ele si le-au ales . Le sugerez sa abordeze repertoriul international , asa zis , " clasic " de muzica usoara si jazz care se scrie pe pamant de o suta de ani incoace . Cu cat piesele sunt mai grele cu atat mai mare va fi admiratia nostra pentru ele . In curand veti putea afla mai multe despre aceste fete de clasa a 9-a de pe situl acesta .Suntem inca la inceput de drum si avem mare nevoie de sprijinul Dvs , si ca artisti si ca simpli spectatori ! Cred ca in curand va veni lume din ce in ce mai multa la acest spectacol-experiment care ar putea continua si in perioada anului scolar daca se va dovedi a fi un succes !
Teodor Munteanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu